Tulenkestävät teräkset

Saat laadukkaat tulenkestävät teräkset Metoresin kautta. Meillä on kymmenien vuosien kokemus metalli- ja energia-alalta

Tulenkestävät teräkset tuotantoon ja teollisuuteen

Tulenkestävät teräkset ovat erinomainen valinta olosuhteisiin, joissa metallin täytyy kestää tulta ja kovaa lämpöä yli 1000 celsiusasteen lämpötiloissa. Oikean seoksen ansiosta teräs voi kestää pitkiä aikoja tulta ilman, että se alkaa ruostua tai hapettua korkeassa lämpötilassa. Tulenkestävät teräkset sopivat esimerkiksi teollisuuden ja kemian alojen käyttöön.

Saat laadukkaat tulenkestävät teräkset Metoresin kautta. Meillä on kymmenien vuosien kokemus metalli- ja energia-alalta, joten tunnemme terästen ja muiden metallien ominaisuudet. Tiedämme myös asiakkaidemme tarpeet ja odotukset, joten kauttamme saa asiantuntevaa palvelua. Ota yhteyttä henkilökuntaamme, niin etsimme sinun käyttöösi sopivan metallin.

Mihin tulenkestävää terästä voidaan käyttää?

Tulenkestävää terästä käytetään teollisuuden- ja kemian aloilla, joissa metallilta vaaditaan suurta kuumuuden- ja tulenkestävyyttä. Erilaiset sulatusuunit ja muut materiaalin kuumentamiseen tarkoitetut laitteet voidaan valmistaa tulenkestävästä teräksestä. Korkeita lämpötiloja hyödynnetään myös tuotannossa ja teollisuudessa, joten monet työkoneet ja automatisoidut laitteet hyötyvät tulenkestävistä teräksistä. Myös itse tuotteita voidaan valmistaa tulenkestävästä terässeoksesta. Tulenkestävät teräslevyt ja tulenkestävät teräsputket sopivat moneen tarkoitukseen.

Tavallinen metalli alkaa hilseillä jo yli 500 celsiusasteen lämpötilassa, mutta tulenkestävät teräkset selviävät yli 1000 celsiusasteen lämpötilassa ilman ongelmia. Jos esimerkiksi tuotantoprosessissa käytettävä lämpötila on yli 500 astetta, niin tulenkestävää terästä tarvitaan todennäköisesti jossain prosessin vaiheessa.

Tulenkestävää terästä käytetään myös palo-ovissa ja väestönsuojissa. Riittävän kestävän teräksen avulla voidaan varmistaa, että tulipalon sattuessa kuumuus ja liekit pysähtyvät tulenkestävään metallirakenteeseen.

Tulenkestävän teräksen materiaalitunnisteet

Teräksen ominaisuudet ja tulenkestävyys määrittyvät käytetyn seoksen mukaan ja tietyt seokset sopivat erilaisiin tarkoituksiin. Tulenkestävien terästen materiaalitunnisteet määräytyvät niissä käytettyjen seosten mukaan. Eri materiaalitunnisteilla on erilainen tulenkestävyys sekä lujuus. Moni tulenkestävää terästä käyttävä yritys tietää heti, minkä tunnisteen terästä haluaa tilata, mutta tarvittaessa Metores auttaa asiakasta sopivan tulenkestävän teräksen valinnassa.

Materiaalitunnisteet

  • 1.4828
  • 1.4835
  • 1.4841
  • 1.4724
  • 1.4878
  • 1.4845
  • 1.4713
  • 1.4762
  • 1.4742
  • 253 MA

Erikoisteräs 253 MA

Esimerkiksi 253 MA on erikoisterästä, joka on kehitetty erityisesti kovaa kuumuutta ja korroosiota varten. Sen erinomainen kuumuudenkesto ja korkea mekaaninen lujuus tekevät siitä ihanteellisen materiaalin monille korkean lämpötilan sovelluksille, kuten uunien osille, uuniputkille, kaasuturbiinien komponenteille ja muille vastaaville. 253 MA sisältää useita elementtejä, mukaan lukien nikkeli, kromi ja piidioksidi, jotka edistävät sen kykyä vastustaa korroosiota ja kuumuutta.

Jos tarvitset tulenkestävää terästä jollakin yllä olevista materiaalitunnisteista, ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme. Toimitamme myös muut tulenkestävät teräkset suoraan konepajojen ja muiden yritysten käyttöön. Metoresilla on pitkä kokemus tulenkestävistä teräksistä ja muista metalleista, joten pystymme vastaamaan asiakkaidemme vaatimuksiin.

Tulenkestävät teräslevyt, teräsputket ja muut muodot

Toimitamme tulenkestävät teräkset kaikissa mahdollisissa muodoissa. Yleisimmät muodot ovat tulenkestävät teräslevyt ja tulenkestävät teräsputket, mutta toimitamme terästä muissakin muodoissa.

Oikea muoto riippuu siitä, millaiseen käyttöön tulenkestävää terästä halutaan. Tulenkestävät teräsputket sopivat esimerkiksi uuneihin, joissa kuumennetaan erilaista ainesta jatkokäsittelyä varten tai osana tuotantoprosessia.

Tulenkestävät teräslevyt sopivat tuotantolaitteisiin tai kemianteollisuuden käyttöön, kun halutaan varmistaa, että esimerkiksi tuotantolaite kestää tulta ja korkeita lämpötiloja. Teräslevyt ovat tarpeellisia myös esimerkiksi väestönsuojissa ja muissa rakennuksissa, joissa halutaan varmistaa kestävyys mahdollisen tulipalon sattuessa.

Tulenkestävät teräkset nopealla toimitusajalla

Tilaa tulenkestävää terästä helposti ja nopeasti Metoresilta! Meillä on vuosikymmenten kokemus alalta, joten tiedämme eri metallien ominaisuudet ja osaamme vastata asiakkaan tarpeisiin. Metores toimittaa tulenkestävät teräkset materiaalitunnisteilla 1.4828, 1.4835, 1.4841, 1.4724, 1.4878, 1.4845, 1.4713, 1.4762, 1.4742 ja 253 MA.

Ota siis yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme, ja etsimme sinulle sopivan tulenkestävän teräksen. Toimitamme teräkset nopeasti haluamassasi muodossa levyinä, putkina, pyöröinä, tankoina tai muussa muodossa.