Kuumalujat teräkset

Metores toimittaa erilaiset kuumalujat teräkset kymmenien vuosien kokemuksella

Kuumalujat teräkset teollisuuteen ja tuotantoon

Kuumalujat teräkset on tarkoitettu kestämään korkeita lämpötiloja. Teräs ei muuta muotoaan tai veny korkeassa lämpötilassa, vaan pitää muotonsa. Kuumalujat teräkset voivat kestää jopa 1100 celsiusasteen lämpötiloja. Niitä käytetään usein teollisuudessa ja tuotannossa, missä tarvitaan korkeita lämpötiloja.

Metores toimittaa erilaiset kuumalujat teräkset kymmenien vuosien kokemuksella. Meiltä löydät 16mo3 , 13crmo4-5 , 10crmo9-10 , 13crmo44 ja 15mo3  teräkset. Toimitamme teräkset suoraan Euroopasta ja Amerikasta nopealla toimitusajalla. Ole siis yhteydessä meihin, kun haluat laadukasta kuumalujaa terästä!

Mihin kuumalujat teräkset soveltuvat?

Kuumalujia teräksiä käytetään kohteissa, jotka altistuvat pitkään ja toistuvasti korkeille lämpötiloille. Kuumalujat teräkset sopivat esimerkiksi lämmityslaitteisiin, uuneihin, lämmönvaihtimiin ja polttolaitoksiin. Teräksiä käytetään kaikkialla, missä vaaditaan suurta lämmönkestävyyttä.

Suuren lämmönkestävyyden ansiosta kuumalujat teräkset sopivat erinomaisesti teollisuuden ja tuotannon käyttöön. Esimerkiksi monilla kemianteollisuuden aloilla kemiallisia yhdisteitä täytyy kuumentaa korkeisiin lämpötiloihin. Silloin kuumalujasta teräksestä valmistettu säiliö tulee tarpeeseen.

Kuumuuden lisäksi teräs kestää suuria lämpötilan vaihteluita. Suurten lämpötilamuutosten kestäminen on yhtä tärkeää kuin kuumuudenkestävyys, sillä esimerkiksi teollisuudessa säiliöt ja työkalut voivat kuumentua ja jäähtyä monta kertaa työpäivän aikana.

Mistä kuumalujat teräkset valmistetaan?

Kuumalujat teräkset valmistetaan raudan, kromin ja molybdeenin seoksesta. Metallien määrää voidaan muuttaa seoksessa sen mukaan, millaista lämmönkestävyyttä teräs tarvitsee. Erilaisia seoksia on paljon, joten jokaisen teollisuudenalan tarpeeseen löytyy sopiva teräs.

Hiilipitoisuudeltaan kuumalujat teräkset ovat yleensä matala- tai keskitasoisia, eli hiiltä ei haluta seokseen paljoa. Teräksen rakenteesta halutaan sellainen, että metalli ei muuta muotoaan korkeissa lämpötiloissa. Kuumalujilla teräksillä on myös hyvä korroosionkestävyys.

Erilaiset materiaalitunnisteet kertovat, millaisesta seoksesta on kyse. Tunniste kertoo, miten paljon kuumalujassa teräksessä on kromia ja molybdeeniä. Tunnemme erilaiset seokset todella hyvin, sillä meillä on kattava kokemus metallialalta. Ota yhteyttä, kun tarvitset kuumalujaa terästä tai muuta metallia.

Kuumalujien terästen materiaalitunnisteet

Metoresilta löydät laajan valikoiman erilaisia kuumalujia teräksiä. Yleisimmät teräkset löytyvät alta materiaalitunnisteella, mutta pystyt tilaamaan meiltä kuumalujia teräksiä myös muilla tunnisteilla. Erilaisia seoksia on paljon, joten löydämme varmasti käyttöösi parhaiten sopivan teräksen.

Eri tunnisteen omaavilla teräksillä on erilainen lämmönkestävyys, sillä kromin ja molybdeenin määrä vaihtelee seoksen mukaan. Erilaisilla seossuhteilla kuumalujille teräksille saadaan erilaisia ominaisuuksia.

Yleiset materiaalitunnisteet

  • 16mo3
  • 13crmo4-5
  • 10crmo9-10
  • 13crmo44
  • 15mo3

Yleisimpien seosten lisäksi pystymme toimittamaan kuumalujat teräkset, kuten tulenkestävä teräslevy, asiakkaan tarpeen mukaan. Asiakkaan tarvitsee vain kertoa meille, millaiseen käyttöön hän tarvitsee terästä. Pystymme valitsemaan parhaimman seoksen sen mukaan, millaista lämpötilaa metallin täytyy kestää.

13crmo4-5, 16mo3 ja muut kuumalujat teräkset nopealla aikataululla

Metores toimittaa kuumalujat teräkset käyttöösi nopeasti ja luotettavasti. Meiltä löytyy kymmenien vuosien kokemus energia- ja metallialalta, joten ammattitaito on vahvuutemme. Saamme teräkset suoraan Euroopasta ja Amerikasta, joten pystymme toimimaan nopealla aikataululla.

Tarvitsit sitten 16mo3 , 13crmo4-5 , 10crmo9-10 , 13crmo44 tai 15mo3 terästä, niin meiltä löydät oikean seoksen. Kerro meille, minkälaista kuumalujaa terästä tarvitset, niin etsimme oikean seoksen juuri sinun käyttöösi!