Teräsnauhat ja metallinauhat

Metoresilta löydät laajan valikoiman erilaisia teräsnauhoja, jotka sopivat teollisuuteen ja tuotantoon

Teräsnauhat teollisuuden ja tuotannon käyttöön

Teräsnauhat sopivat sarjatuotannon tarpeisiin, koska ne ovat helppoja leikata ja taivuttaa haluttuun muotoon. Metoresilta löydät laajan valikoiman erilaisia teräsnauhoja, jotka sopivat teollisuuteen ja tuotantoon. Meiltä saat teräsnauhat eri paksuuksilla, leveyksillä ja pituuksilla. Kerro vain mitat, niin me toimitamme haluamasi teräsnauhan tai muun metallinauhan.

Metoresilla on kymmeninen vuosien kokemus metalli- ja energia-alalta. Kattavan kokemuksen ansiosta tunnemme erilaiset teräsnauhat erittäin hyvin. Tiedämme myös, mitä asiakas odottaa nauhalta, jotta tuotanto ja teräsnauhojen käyttö olisi sujuvaa.

Ota siis yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme, niin toimitamme tarkoitukseesi sopivat teräsnauhat, kuparinauhat tai muut metallinauhat!

Millaiseen käyttöön teräsnauhat sopivat?

Teräsnauhat sopivat etenkin teollisuuden ja tuotannon käyttöön, sillä nauhasta on helppo leikata ja muotoilla haluttu osa tai esine. Nauha sopii mainiosti osien tai valmiiden tuotteiden valmistukseen, jotka tehdään nopeasti sarjatuotantona.

Erilaiset metalliset kotelot, autojen osat, elektroniikan osat, keittiövälineet ja muut ohuesta metallista valmistettavat esineet valmistuvat helposti laadukkaan teräsnauhan avulla. Nauhasta tehdään muun muassa uistimia ja putken kiinnikkeitä. Metores tarjoaa teräsnauhojen lisäksi muita metallinauhoja, joten tarkoitukseesi löytyy taatusti oikea metalli.

Teräsnauhoja käytetään joskus myös pakkausmateriaalina, sillä vahva metallinauha pitää pakkaukset koossa. Metores toimittaa teräsvannenauhat myös pakkaustarkoituksiin.

Teräsnauhojen mitat

Teräsnauhoja on monen eri pituisia, levyisiä ja paksuisia. Metores toimittaa tarpeeseesi sopivimman teräsnauhan haluamissasi mitoissa. Mitat vaihtelevat sen mukaan, mihin asiakas aikoo käyttää teräsnauhaa. Nauhan paksuus voi olla mitä vain 0,2 mm tai 3 mm väliltä, mutta ohuempaa tai paksumpaa nauhaa on myös mahdollista saada.

Metallinauhan leveys ja pituus ovat täysin asiakkaan päätettävissä. Teräsnauhan leveys voi olla vain muutamia senttejä tai sitten asiakkaalle voidaan toimittaa metrien levyistä nauhaa.

Teräsnauha on erinomainen raaka-aine sarjatuotantoon, sillä sitä on helppo muokata. Toinen iso teräsnauhan etu on se, että nauhan pystyy asettamaan helposti tuotantokoneeseen. Metallinauha sopii siis hyvin automatisoituun tuotantoon.

Metallinauha, kuparinauha ja teräsvannenauha

Teräsnauhan lisäksi Metores toimittaa laajan valikoiman erilaisia muita metallinauhoja kuten kuparinauhaa, joka tunnetaan erinomaisista sähkön- ja lämmönjohtavuusominaisuuksista, korroosionkestävyydestä sekä muokattavuudesta. Se sopii sarjatuotantoon, elektroniikan kuten sähköjohtimien ja komponenttien valmistukseen, piirilevyihin, kontaktimateriaaliksi sekä muuntajiin ja kytkimiin. Kuparinauhaa käytetään lujuuden, korroosionkestävyyden ja esteettisten ominaisuuksien ansiosta myös kuparikattojen valmistuksessa sekä pakoputkissa. Valmistamme kuparinauhat noudattaen tiukkoja standardeja, joilla varmistetaan tuotteen laatu ja yhdenmukaisuus. Asiakkaillemme on yleensä tärkeää, että metallinauha on puhdasta ja seosainesisältö on kohdillaan, sillä nämä vaikuttavat suoraan tuotteen laatuun ja suorituskykyyn.

Teräsvannenauha sopii erilaisiin pakkaustarkoituksiin, koska se on kevyttä ja kestävää. Nauhan avulla isotkin pakkaukset voidaan pitää kasassa, vaikka tavara olisi raskasta. Yleisin leveys teräsvannenauhalle on 16mm, mutta nauhaa saa myös muulla leveydellä.

Etsitpä metallinauhaa sarjatuotantoon, rakentamiseen tai pakkausmateriaaliksi, niin me Metoresilla toimitamme haluamasi metallinauhan tahtomillasi mitoilla. Käytännössä kaikkia metalleja voi tilata meiltä nauhana, joten löydämme taatusti tarvitsemasi metallinauhan.

Laadukkaat teräsnauhat nopealla toimitusajalla

Metores toimittaa teräsnauhat ja muut metallinauhat nopeasti sekä luotettavasti. Meiltä saat teräsnauhat haluamallasi paksuudella, pituudella ja leveydellä. Kerro meille vain, millaisilla mitoilla ja ominaisuuksilla haluat teräsnauhaa tai muuta metallinauhaa. Toimitamme metallit haluamassasi muodossa, nauhana, levyinä, tankoina, putkina ja monissa muissa muodoissa.

Me etsimme tarkoitukseesi sopivan metallin tai seoksen. Metoresilla on kymmenien vuosien kokemus metallialalta, joten olemme metallien asiantuntija. Ota yhteyttä ja kerro meille, millaista metallia tarvitset!