Tantaalit

Metores toimittaa tantaalipyöröt, tantaalilevyt ja tantaalitangot asiakkaiden käyttöön kymmenien vuosien kokemuksella

Tantaalit tuotantoon ja teollisuuteen

Tantaali on metalli, jolla on todella korkea sulamispiste. Tantaalit kestävät korkeita lämpötiloja, lämmönvaihteluita, happoja, tulta ja korroosiota. Kyseessä on siis todella kestävä metalli, jota käytetään äärimmäisissä olosuhteissa. Esimerkiksi vaativissa tehtävissä käytettävät suuttimet ja putket voidaan valmistaa tantaalista.

Metores toimittaa tantaalipyöröt, tantaalilevyt ja tantaalitangot asiakkaiden käyttöön. Kerro meille, millaista tantaalia olet etsimässä, ja missä muodossa haluat tantaalin. Yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus metallialalta, joten tiedämme asiakkaiden tarpeet. Ota yhteyttä, niin etsitään sinun käyttöösi parhaiten soveltuva tantaali.

Millaisia ominaisuuksia tantaalilla on?

Tantaali on erittäin kestävää metallia, jolla on korkean sulamispisteen lisäksi muita ominaisuuksia. Haponkestävyys ja korroosionkestävyys tekevät tantaalista erinomaisen materiaalin kemianteollisuuteen sekä muihin vaativiin tehtäviin, joissa metalli ei saa reagoida muiden aineiden kanssa.

Haponkestävyydestä kertoo se, että tantaalia pystyy liuottamaan ainoastaan fluorivetyhappoon. Siksi sitä pystytään käyttämään vaativissa kemianteollisuuden tehtävissä. Tantaalin sulamispiste on noin 3000 celsiusastetta, joten tantaalia pystytään käyttämään esimerkiksi tyhjiöuuneissa.

Useiden hyödyllisten ominaisuuksien vuoksi tantaali on haluttu metalli eri alojen erikoistarpeisiin. Luotettava ja nopea tantaalien toimittaja voi olla hyödyksi monella teollisuusalalla.

Tantaalin ominaisuudet

  • Korkea sulamispiste
  • Kestää lämmönvaihtelua
  • Korroosionkestävyys
  • Haponkestävyys
  • Sopii lääketieteelliseen käyttöön

Jos tarvitset laadukasta tantaalia tai tantaaliseosta, niin ole yhteydessä asiantuntevaan henkilökuntaamme. Metores toimittaa tantaalit teollisuuden ja tuotannon käyttöön haluamassasi muodossa. Meillä on pitkä kokemus alalta, joten tunnemme asiakkaiden tarpeet ja vaatimukset.

Tantaalin käyttökohteet

Kestävyytensä ja korkean sulamispisteen ansiosta tantaalia voidaan käyttää hyvin vaativissa tehtävissä. Tantaalista voidaan valmistaa esimerkiksi putkia ja säiliöitä kemianteollisuuteen, koska tantaali kestää happoja erityisen hyvin. Metalli on erinomainen valinta esimerkiksi voimakkaiden epäorgaanisten happojen valmistukseen.

Korroosionkestävyyden ansiosta tantaalit sopivat myös meriteollisuuteen, esimerkiksi suuttimiin ja venttiileihin, jotka joutuvat olemaan veden alla kymmeniä vuosia ilman säännöllistä huoltoa. Tantaali kestää hyvin jopa äärimmäisissä oloissa ilman ongelmia.

Tantaalit ovat yleinen materiaali myös lentokoneissa, sillä se on rasitusta hyvin kestävä materiaali. Elektroniikassa käytetään myös tantaalia, esimerkiksi kondensaattoreissa. Käytännössä kaikki elektroniset laitteet tarvitsevat kondensaattoreita.

Lääketieteellistä tantaalia voidaan käyttää erilaisissa välineissä, sillä tantaali ei reagoi hapen tai nesteen kanssa. Kyseessä on siis metalli, joka pysyy helposti puhtaana, koska se ei juurikaan reagoi muiden aineiden kanssa.

Missä muodoissa toimitamme tantaalia?

Metores toimittaa asiakkailleen tantaalit heidän haluamassaan muodossa. Meidän kauttamme saat tarvitsemasi metallin, oli kyseessä sitten tantaalipyörö, tantaalilevy, tantaalitanko tai tantaali muussa muodossa. Monien toimitusmuotojen ansiosta asiakas saa juuri omaan käyttöönsä sopivaa tantaalia.

Tantaalipyörön, tantaalilevyn ja tantaalitangon lisäksi voimme toimittaa puolivalmiita osia. Valmiiksi koneistetut tai muotoillut kappaleet helpottavat tuotantoprosessia, jotta asiakkaalla kuluisi vähemmän aikaa tarvitsemansa kappaleen valmistukseen.

Laadukkaat tantaalit nopeasti ja luotettavasti

Jos etsit laadukasta tantaalia yrityksesi käyttöön, niin Metores on oikea toimittaja sinulle! Olemme toimineet vuosikymmenten ajan metalli- ja energia-alalla, joten tiedämme asiakkaidemme tarpeet. Vuosien aikana olemme keränneet valtavan määrän kokemusta, jonka pohjalta osaamme kertoa parhaat metallit teollisuuden ja tuotannon tarpeisiin.

Ota yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tilanteeseesi. Toimitamme tantaalit ja muut erikoismetallit suoraan Euroopasta ja Amerikasta luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme.