Titaania

Metores toimittaa laadukasta titaania haluamassasi muodossa kymmenien vuosien kokemuksella

Laadukasta titaania tankoina, putkina ja levyinä

Toimitamme titaania asiakkaidemme tarpeisiin tankoina, putkina, levyinä tai muussa haluamassasi muodossa. Laadukasta titaania voi käyttää esimerkiksi ajoneuvoissa ja lentokoneissa, koska se on kestävää mutta kevyttä.

Titaani kestää hyvin myös hapettavissa olosuhteissa, joten sitä käytetään paljon pumpuissa, venttiileissä, putkissa sekä olosuhteissa, joissa metalli altistuu merivedelle.

Metores toimittaa laadukasta titaania haluamassasi muodossa. Saat meiltä titaanilevyt, -putket ja tangot jokaiseen käyttötarkoitukseen. Kymmenien vuosien kokemuksen ansiosta olemme asiantunteva metalli- ja energia-alan toimija, joka toimittaa metallit luotettavasti erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, ja me etsimme sinulle parhaan metallin tai seoksen.

Millaisia ominaisuuksia titaanilla on?

Titaania käytetään, kun halutaan saavuttaa sama kestävyys kuin teräksellä. Titaanin ja teräksen ero on kuitenkin se, että titaani on kevyempää. Kevyen painonsa ansiosta titaania käytetään esimerkiksi lentokoneissa sekä muissa lentävissä laitteissa.

Kestävyyden ja keveyden lisäksi titaanilla on muita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen metallin merenkulkuun ja muihin tarkoituksiin. Titaanin pintaan muodostuu oksidikerros, jonka ansiosta se kestää korroosiota todella hyvin. Erilaisilla seoksilla titaanin korroosionkestävyyttä voidaan kuitenkin muuttaa vielä paremmaksi, esimerkiksi palladiumin avulla.

Korkea sulamispiste on yksi titaanin selvistä vahvuuksista. Titaanin sulamispiste on 1725 celsiusastetta, joten se kestää lämpöä paremmin kuin teräs. Titaanilla on siis hyvä lämmönjohtokyky, mutta sähkönjohtavuus ei ole titaanilla kovinkaan hyvä. Heikko sähkönjohtavuus tekee titaanista erinomaisen vastuksen.

Titaanin ominaisuudet

  • Kevyt paino
  • Kestää hapettumista
  • Vahva metalli
  • Korkea sulamispiste
  • Vastustaa sähköä

Titaanilla on todella paljon hyviä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erittäin käytännöllisen metallin. Jos tarvitset laadukasta titaania, ole yhteydessä Metoresiin. Me toimitamme asiakkaan haluamat titaanilevyt ja muut metallit nopeasti sekä luotettavasti.

Erilaiset seokset ja käyttötarkoitukset

Titaania pystyy seostamaan muiden metallien tavoin. Yleisimmät seokset koostuvat titaanista, alumiinista, vanadiinista ja palladiumista. Titaanin seoksilla on erinomainen vetolujuus, ja puhdas titaani on sitkeää. Grade 5 -titaani on yleisin titaanilaatu, joka on samaan aikaan kevyt mutta kestävä.

Grade 4 -titaani on kaupallisista titaaneista lujin, mutta sitä ei ole helppo muotoilla. GR4-titaania käytetään muun muassa lentoteollisuudessa, kun metallilta vaaditaan suurta kestävyyttä.

Grade 2 -titaani on teollisuudessa yleisimmin käytetty titaanilaatu, koska sitä on helppo muotoilla mutta samaan aikaan sillä on kaikki titaanille luonnolliset ominaisuudet. GR2-titaani on samaan aikaan kestävää ja kevyttä. Grade 1 -titaani on seostamaton titaani, jonka lujuus on alhainen mutta sitkeyttä seoksessa on paljon.

Titaanitanko, titaaniputki ja titaanilevyt

Titaania voi hankkia erilaisissa muodoissa, levyinä, tankoina, putkina ja muissa muodoissa. Asiakkaan tarve määrittelee sen, mikä muoto on paras. Titaanilevyt voivat sopia hyvin tuotantoon tai tuotteiden valmistamiseen. Tangot ovat erinomaisia rakentamiseen tai vahvistamaan rakenteita. Titaaniputki sopii esimerkiksi paperi- ja kemianteollisuuden tarpeisiin. Niitä käytetään myös erilaisissa putkistojärjestelmissä, joissa hyödytään titaanin korroosionkestävyydestä ja lämmönkestävyydestä. Esimerkkejä tällaisista titaaniputkia käyttävistä järjestelmistä ovat esimerkiksi kemikaalitehtaiden putkistot ja voimalaitosten lämmönvaihtimet. Myös avaruus- ja ilmailuteollisuus sekä meriteollisuus ja autoteollisuus hyödyntävät titaaniputkia.

Toimitamme titaania myös muissa muodoissa, joten voit olla yhteydessä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme, kun tarvitset laadukasta titaania!

Laadukasta titaania nopealla toimitusajalla

Jos haluat laadukasta titaania nopealla toimitusajalla, niin Metores on oikea taho ottaa yhteyttä! Meillä on kymmenien vuosien kattava kokemus metalli- ja energia-alasta, joten tunnemme erilaiset metallit ja asiakkaiden tarpeet hyvin.

Tilaa siis titaania meiltä haluamassasi muodossa. Meiltä saat nopeasti toimitettuna myös muita metalleja, kuten erikoisterästä, lämmönkestävää terästä, metallinauhaa ja tulenkestävää terästä. Ota yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme, niin löydämme sinulle sopivimman ratkaisun!